Skjult kamera: Hvad gør folk med en tabt pung?

Dem som har prøvet at tabe eller miste noget værdifuldt eller personligt ved hvor frustrerende og nervepirrende, det er ikke at vide om man nogensinde får det igen. Specielt en tabt pung, er en ubehagelig oplevelse – det er jo ikke bare de penge som måske er i den, men også kørekort, sygesikring, kreditkort og måske en masse andre personlige ting.

Hvis du tabte din pung på fortovet, ville du så forvente at se den igen? Og ville du forvente at få den tilbage med alle penge og andet indhold? Det spørgsmål satte en fyr sig for at få opklaret, han tabte med vilje sin pung og optog folks reaktion når de opdagede den tabte pung.

De første gange opdager folk at han taber pungen og gør venligt opmærksom på det, men da pungen bare ligger på gaden og en fyr kommer forbi og samler den op og opdager indholdet i pungen, hvad tror du han gør? Se videoen her under:

Var du også hurtig til at dømme fyren for umoralske hensigter? Heldigvis viser videoen at der stadig findes mennesker som sætter venlighed og moral foran nemme penge. Det er måske ikke alle som vil gå så langt for at returnere pungen til sin ejermand som i videoen, men personligt tror/håber jeg at langt de fleste vil gøre en indsats for at give pungen tilbage til den der har tabt den.