Websider

Læs hvordan vinen smager før du køber den

Står du og skal finde en god vin, så er her en side fyldt med professionelle anmeldelser af vin til både hverdag og til gæster.

Websider

Berømte citater

Folk elsker citater. Et godt citat kan være inspirerende, det bruges i mange forskellige sammenhænge. Og denne hjemmeside har samlet de bedste.

Websider

Wilds.io – Et multiplayer spil du kan spille direkte i browseren

Wilds.io er et browserspil hvor man spiller online med andre spillere, mens man svinger rund med en økse eller andre våben for at slagte alt hvad der bevæger sig.

Websider

Mad for fattigrøve og andre

En blog med opskrifter til mad som ikke koster så meget og ofte er nemme at lave. Her er også færdige madplaner med tilhørende indkøbslister.

Websider

Se om din konto er blevet hacket

Find ud af om en af dine konti og personlige data er blevet lækket på nettet efter en af de mange sites du bruger eller har brugt, er blevet hacket.

Websider

Se Danmark fra luften før Google Maps

Se gamle luftfotos fra før internettet og online korttjenester som Google Maps.

Websider

Lav musik og animationer ved at trykke på tastaturet

Brug for lidt tidsfordriv? Så er her en sjov lille webside som kan lave musik og små animationer på skærmen mens du trykker på forskellige taster

Websider

Den Gamle By på nettet

Den Gamle By i Århus er ekstra hyggelig her i julemåneden, og frem til den 1. januar kan du opleve, hvordan danskerne har fejret jul i 400 år. Her er julestemning og oplevelser for såvel store som små – så uanset om du har været der før eller det er en oplevelse du endnu har […]

Websider

Lav et flot og personligt julekort på nettet

Her er en service som gør det muligt at lave flotte og personlige julekort som kan sendes via nettet, så man sparer penge på porto. Se også andre muligheder

Websider

Få repareret dit tøj via nettet med en online skrædder

Nu behøver du ikke længere smide dit yndlingstøj væk hvis det er i stykker eller ikke passer, du kan nemlig bestille reparation og tilpasning via en online skrædder.

Websider

Lav dine egne animerede gif tekster

Her er tre websider som gør det nemt at lave sine egne tekst baserede gif animationer.