Livsnyderhaven – en dejlig haveblog

Hvis du er havemenneske og samtidig godt kan lide at læse om andre haveentusiasters haveliv, og måske finde inspiration til alt det dejlige en have kan give, så er her et bud på en god haveblog du kan følge.

Havebloggen hedder Livsnyherhaven.dk, og det er faktisk et meget passende navn, for selv om den også handler lidt om de spislige ting en have kan byde på, så er det tydeligt at det først og fremmest handler om den nydelse en have i sig selv kan give.

Bloggen skrives af haveentusiasten Maria, som får stor glæde af sin have, og derfor dyrker hun den året rundt. Og i bloggen bliver du inviteret med indenfor gennem inspirerende fortællinger og flotte billeder. Haven består af mange forskellige haverum, hvor der b.la. er stauder og roser, et lille område med høns og en hyggelig havedam med rislende vand. Men havens store perle er nok det 29 m2 store orangeri, som nydes året rundt. Fra forår til efterår er her selvfølgelig masser af grønne planter som f.eks. tomater og chili  som er med til at give rummet liv og hygge, men i vintermånederne er det også et fantastisk lille hyggehus med en pejs som kan tændes op når frosten har lagt sig ude i den omkringliggende have.

Livsnyderhaven er en dejlig haveblog som bliver opdateret med nye indlæg med jævne mellemrum – også i vintermånederne hvor der ellers typisk ikke sker så meget på havefronten. Og hvis du vil se endnu flere flotte billeder fra haven, så er der også en tilknyttet Instagram side, og kunne du tænke dig at se og opleve haven selv, så er det faktisk åben have i juni (haven ligger i Aalborg).

Link: livsnyderhaven.dk

Kategori:
Andet
-
Tags:
flot fritid livsstil Udvalgte
21. april 2021