Netbruger
pengegave - Gave i mobilepay

Giv en pengegave med MobilePay

Hvis du vil give penge som gave og ikke har kontanter liggende, eller du vil sende pengegaven elektronisk, så er her en smart løsning

Netbruger

Se hvilke data dine fotos skjuler

Fotos taget med dit mobil kamera kan indeholde en masse data, herunder den præcise GPS lokation for hvor billedet er taget. Og alle som kan se billedet har adgang til de data.

Netbruger

NemID nøgleapp og sikkerheden

Vi kigger lidt på om sikkerheden for den nye NemID nøgleapp er god nok, og hvad du selv kan gøre for at have en god sikkerhed omkring NemID appen.

Netbruger

Guide: Nu kan NemID app erstatte NemID-papkortet

Nu kan du endelig droppe NemID papkortet og bruge en smart NemID-app på din smartphone. Læs om og se hvordan i denne guide.

Netbruger

7 tips til at undgå problemer med øjnene når du sidder ved computerskærmen

Oplever du gener i form af svien, tørre og irreterede øjne, samt træthed eller hovedpine når du sidder foran computeren? Så er her 7 tips til at undgå dette.

Netbruger

Download og se de data facebook har om dig

Denne guide viser hvordan du downloader og ser de data som facebook har gemt om dig. Herunder billeder, videoer, beskeder, og opslag som du har delt gennem tiden.

Netbruger

Indstil startside i Windows 10 Edge browseren

Følg disse enkelte trin for at indstille den startside du selv ønsker i Microsofts Edge browser. Hvert trin er illustreret med et billede som viser hvor du skal klikke i menuen.

Netbruger

Brug en engangsmail når du vil logge ind uden at opgive din rigtige e-mail adresse

Hvis man blot vil teste en webside eller tjeneste som kræver login og man ikke vil oplyse sin rigtige mailadresse så er en engangsmail en god løsning. Her er to gode muligheder.

Netbruger

Sådan gemmer du en webside som PDF i Windows 10

Det er faktisk ret nemt af gemme en webside som PDF i Windows 10, men skulle du være i tvivl om hvordan man gør, så følg denne simple guide.

Apps & services

Alle kan lave en flot og moderne hjemmeside med Tilda

Det er ikke nødvendigt at sætte sig ned og lære HTML eller programmering for at skabe sin egen flotte og moderne hjemmeside.

Netbruger

Ikon viser vej til gratis Windows 10 opgradering

Måske har du lagt mærke til et lille hvidt Windows ikon i task-baren, hvis du altså har en Computer med Windows 7 eller Windows 8.1. Det lille ikon er en invitation fra Microsoft om at opgradere til den kommende Windows 10, som bliver tilgængelig den 29 juli – og helt usædvanligt bliver det fuldstændig gratis […]