Mad for fattigrøve og andre

Der findes efterhånden mange gode madblogs hvor man kan finde inspiration og opskrifter til spændende mad. Mange gange er opskrifterne dog mere spændende at læse om end at lave, specielt hvis man er lidt en fattigrøv eller bare har et begrænset madbudget.

Bloggen Mad For Fattigrøve er som navnet antyder en madblog hvor der er fokus på opskrifter til mad som ikke koster så meget. Bloggen er lavet af Fie på 23, der er studerende og derfor ikke selv har en masse penge som kan bruges til dagligdagens mad. Det vil derfor måske være en oplagt tanke at det er en blog for andre studerende som gerne vil leve af lidt mere spændende mad end spaghetti og ketchup, men i virkeligheden er henvender den sig ikke specifikt til studerende, men til alle som gerne vil have inspiration til mad som ikke koster alverdens penge. Fie er selv gift og mor til to, og det afspejler sig i at opskrifterne er mindst lige så egnede til familier.

Udover en masse spændende opskrifter på billig mad, så er her også sparetips og færdige madplaner med indkøbsliste for en uge af gangen, hvilket også gør det rigtig nemt. Madplanerne tager udgangspunkt i hendes egen familie med to voksne og to børn, og indkøbene for en uge ligger sjældent over 300 kr.

Siden er godt struktureret og opskrifterne er godt beskrevet og illustreret med fotos så man man kan se det endelige resultat. På flere af de andre madblogs har man ofte indtryk af, at de tilhørende madfotos har taget lige så lang tid at tage og anrette, som det har taget at lave maden. Her er ser billederne måske ikke helt så professionelt ud, men det gør ikke noget for de er stadig fine og giver et godt indtryk af hvordan maden faktisk ser ud.

Mad For Fattigrøve er ikke kun en blog, der er nemlig også udviklet en app til både iPhone og Android. I appen kan finde opskrifter og ugens madplaner med tilhørende indkøbslister, og indkøbslisterne kan nemt krydses af når man står i butikken og køber ind. Det er en betalings app til engangsbeløb på 49 kroner, hvilket betyder at den ikke er overklistret med reklamer og sponserede emner. Derudover tilbyder appen lidt ekstra i forhold til madplanerne på websiden.

Links: 
Hjemmesiden Mad For Fattigrøve
App til iPhone
App til Android

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil Udvalgte
19. november 2019