Dansk side om nyeste film og serier på Netflix

Mens Netflix på både web og apps giver en fin liste over hvad der er nyt på streamingtjenesten, så kan det nogle gange være rart at få en mere uddybende beskrivelse af hvad nye film og serier handler om. Og hvis man venter på næste sæson af sin yndlingsserie, eller bare gerne vil vide lidt om hvad Netflix Danmark har at byde på af nyt indhold den kommende månedstid, ja så må man finde den information andet sted.

Heldigvis findes der en udemærket side på dansk for danske Netflix brugere, hvor man kan læse om aktuelle og kommende film og serier på den populære streamingtjeneste. Siden hedder Flixfilm.dk, og opdateres løbende.

Man skal ikke regne med at finde dybdegående anmeldelser af film og serier, men det kan man finde så mange andre steder. Her får man til gengæld lidt grundlæggende information, en kort beskrivelse og ofte en trailer til filmen eller serien. Derudover kan man  finde nyhedsartikler omkring Netflix og deres indhold. Og i bunden til højre på forside, er der en lille nyttig kasse som fortæller hvilket indhold der inden længe forsvinder fra Netflix igen, og så skal man jo skynde sig at få set det man gerne vil inden det er væk igen.

Alt i alt en fin og brugbar side for danske Netflix brugere. Personligt ville jeg dog ønske Flixfilm var lidt bedre til at oplyse korrekt information om hvilke sprog det forskellige indhold var tilgængelig på – det ville især være nyttigt når man skal finde nye film til mindre børn hvor filmen er oversat til dansk.

For dem som er storforbruger af facebook, så er der også en tilhørende facebook side, som man kan følge for at opdage nyt indhold.

Link: www.flixfilm.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ underholdning
19. august 2017