Vinoplevelser på ferien

Rejseglade vinentusiaster vil sætte pris på websiden Winerist, som både er en guide til vinoplevelser og en online booking service. Siden er fra England, men servicerer også danske rejsende.

På Winerist kan man finde autentiske oplevelser med vin som tema i over 50 vinregioner, i lande som Frankrig, Spanien, Italien, Portugal, Chile, Argentina og Australien. Men selv en tur til tyskland  giver mulighed for at få et par vinoplevelser med i bagagen.

Find inspiration

Man kan læse om de forskellige guidede ture som kan bestilles gennem siden, men man kan sagtens nøjes med blot at bruge siden til at finde inspiration til steder som er værd at se i nærheden af ens feriedestination.
De forskellige tur beskrivelser er illustreret med flotte billeder, og hvis man vil se flere stemningsfulde vinbilleder end dem der er på siden, så har Winerist også en Instagram side, hvor der er endnu flere flotte billeder, som dog har den ulempe at man måske bliver fristet til at indlægge en ekstra oplevelse på ferien selvom det ikke var planlagt :-)

Derudover tilbyder siden et lille online magasin med emner om rejser, vin og god mad – hvilket jo er tre ting som passer rigtig godt sammen.

Book en guided tur

Hvis man vælge at booke en af de viste vinoplevelser, kan man se frem til en veltilrettelagt oplevelse med lokale guides. Jeg har ikke selv prøvet at booke gennem siden, men når man kigger på de forskellige anmeldelser fra folk som har gjort brug af deres service, så får man et klart indtryk af tilfredse brugere.

Man skal dog være opmærksom på at det er en engelsk side, så får man brug for kundeservice så foregår det på engelsk, uanset om man kontakter dem på telefon, mail eller gennem facebook. Winerist er heller ikke et rejseselskab, men en booking service så det eneste man bestiller her er den guidede tur, som leveres af en række partnere i de forskellige lande.

Det kan helt klart have sine fordele at have styr på sine planlagte ferieoplevelser inden man tager på ferie, men nogle gange er det lige så rart at planlægge og beslutte sig for hvad man vil undervejs, og så er det nemmere at ændre planer undervejs, hvis vejret er dårligt eller der kommer andre ting i vejen. Men er man til forhåndsplanlægning hvor alt er bestilt og betalt på forhånd, så lyder dette til at være en rigtig god service og genvej til en lang række spændende vin og madoplevelser.

Link:
 www.winerist.com

 

Kategori:
Websider Apps & services
-
Tags:
fritid livsstil
27. juni 2017