Tema

Gratis strikkeopskrifter

Det er blevet populært at strikke, både fordi hjemmestrikket tøj er noget helt specielt, og fordi det en god måde at koble af fra hverdagens stress. Vi har samlet nogle gode gratis strikkeopskrifter og guides til at lære at strikke.

Tema

Julemusik og juleradio på nettet

Samling af julenetradio og julemusik videoer, så du nemt kan lytte til den bedste julemusik.

Video

Han ejer månen og sælger den videre stykke for stykke

I mere end 35 år har amerikaneren Dennis Hope solgt land på månen, og det har han tjent rigtig godt på. Se denne video om manden som ejer månen.

Tema

Apps du skal have med på ferien 2018

Vi har her samlet nogle af de bedste ferie apps, som kan være nyttige når du skal på ferie eller ud at rejse.

Tema

Strandguide: Find de gode badestrande

Vi viser vej til hvordan du finder de bedste danske badestrande, for når solen skinner så er en strandtur en dejlig oplevelse.

Tema

Er realiteten en illusion og lever vi i computersimulation?

Eksisterer vi overhovedet eller lever vi i en advanceret computersimulation? Dette tema kigger på nogle af argumenterne for den teoretiske mulighed for vi lever i en computersimulation.

Tema

Bliv klog på teknologi, innovation og fremtidens videnskab

Vi har her samlet nogle af de bedste medier om emner som teknologi, innovation og videnskab. Bliv underholdt og lær noget nyt!

Tema
Hyggeligt julefoto af en pakkekalender

Pakkekalender via nettet: Få en færdiglavet pakkekalender eller lav din egen

Vi kigger her på mulighederne for hvor man nemt kan købe en færdiglavet pakkekalender eller selv finde som pakker via nettet, og på den måde spare en masse tid.

Tema

Kan du lide jul? Så er her nogle gode danske jule-hjemmesider!

Er du vild med jul og og alt det som hører med til julen? Så vil du nok også synes om disse dejlige danske jule-hjemmesider.

Tema

Hjælp til rygestop på nettet

Det kan være rigtig svært at stoppe med at ryge, men nettet byder på masser af hjælp omkring rygestop. Vi guider til nogle af de bedste tilbud.

Tema

Skabeloner til Halloween græskar

Her får du tips til de bedste websider med skabeloner til Halloween græskar, og så er her et par videoguides til hvordan man laver et flot Halloween græskar.