frivilligt arbejde

Kunne du tænke dig at lave frivilligt arbejde og gøre en forskel?

Der findes masser af frivillige som arbejder gratis for foreninger og andre organisationer der har frivillige aktiviteter. Hvis du er en af dem der har tænkt på at få et frivilligt arbejde, så læs med her, og se hvordan du nemt finder et frivilligt job hvor du kan bruge netop dine personlige kompetencer.

Men hvorfor vil nogen overhovedet lave frivilligt arbejde, uden at få nogen penge for det? Ja det kan der være mange grunde til. For nyuddannede eller folk under uddannelse, kan det give noget erfaring som man kan skrive i CV’et. Og for folk som er gået på pension kan det være en mulighed for stadig at bruge sine kompetencer, samtidig med man har noget at stå op til, og så kommer man også ud blandt andre mennesker. Eller måske har man bare overskud og vil gerne gøre en forskel.

Frivilligtjob.dk, er en landsdækkende hjemmeside, hvor der er mere end 9.000 jobopslag årligt fra foreninger og organisationer som har brug for frivilligt arbejde. Det kan være kendte organisationer som Red Barnet og Røde Kors eller mindre lokale foreninger som gør en forskel i lokalområdet. Der er mange forskellige typer jobopslag inden for rigtig mange områder, så der vil ret sikkert også være noget hvor netop du har noget at bidrage med.

Hvis du syntes det lyder spændende med, så følg linket herunder og se om der skulle være et frivilligt job som kunne være noget for dig.

Link: frivilligjob.dk

Kategori:
Andet
-
Tags:
fritid kultur Udvalgte
22. april 2021