Wilds.io – Et multiplayer spil du kan spille direkte i browseren

Små spil som kan spilles direkte i browseren var engang meget populære, og de findes stadig selvom de har fået stor konkurrence fra smartphones og iPads. Den store fordel ved et browserspil er at der ikke skal installeres noget, man indtaster blot webadressen, og så kan man hygge lidt med spillet og blot lukke browseren igen når man er færdig.

Wilds.io er et browserspil hvor man spiller online med andre spillere, og det er forholdsvist nemt at gå til. Hvis du er til et hurtigt og sjovt spil, hvor du svinger rund med en økse for at slagte alt hvad der bevæger sig, så er dette et fint spil, men der er mere til spillet end det, og det bliver kun sjovere når man får lært de rigtige moves og kan tage kampen op med de mere dygtige spillere.

Grafikken i spillet er ret dårlig, og ligner noget som er hentet fra de glade Commodore 64 dage, men det gør egentlig ikke noget, når det til gengæld kører flydende på selv langsomme computere og samtidig er sjovt (hvis man altså er til den slags spil).

Videoen herunder viser et kort klip af spillet:

 

Trænger du til lidt tidsfordriv foran computeren, og lyder det som et spil for dig, så kan du spille det ved at klikke ind på wilds.io

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
spil
24. april 2019