Kan du lide at rejse? Så kig forbi denne dejlige rejseavis

Hvis du holder af rejser, ferie og oplevelser så er her en fantastisk rejseavis, som er et besøg værd uanset om du har nye rejser planlagt i kalenderen eller bare vil finde inspiration eller drømme om rejselivet.

Rejseavisen Anne-Vibeke Rejser er en meget alsidig rejseside med så forskellige rejseformer som charterferie, camping, krydstogt, busrejser og aktiv ferie. Og destinationerne går til alle egne af verden med spændende rejsebeskrivelser og fortællinger.

Her er noget fra de fleste lande i Europa, om du så er til at blive hjemme i lille Danmark eller vil til sydens sol og varme i Spanien, Tyrkiet eller grækenland. Eller er du mere til mere nordlige egne som Nuuk i Vestgrønland eller Nordkap i Nordnorge, så er her også spændende læsning og inspiration om dette, og mange andre lande.

Hvis turen skal gå uden for Europa så er her også masser af destinationer i Nordamerika som Canada, Mexico og USA, ligesom du kan læse om rejser til det sydamerikanske kontinent som Cuba, Argentine, Chile og Ecuador. Og så er der også mange besøgte destinationer i Asien som f.eks. Kina, Japan, Indien, Thailand samt mange andre spændende asiatiske destinationer.

De mange forskellige rejsebeskrivelser fortæller gennem tekst og billeder om historiske seværdigheder i verdensklasse, smuk natur, arkitektoniske perler og andre fantastiske attraktioner og oplevelser.

Her er virkelig noget for alle uanset rejseform, destination, interesse og økonomi. Og går man mere efter en bestemt type ferie eller rejse som f.eks. rejser med børn eller wellness og spa, så er tema siderne en god indgang til de mange rejsebeskrivelser.

Hvis du synes at Anne-Vibeke fra denne rejseside virker bekendt, så er det måske fordi du kender hende fra TV eller andre rejsemagasiner og rejse relaterede sider på nettet. Hun har f.eks. jævnligt gæstet Go Morgen, God Aften Danmark og medvirket i mange andre Tv-programmer, ligesom hendes firma også selv producere flere populære rejse programmer.

På rejseavisen Anne-Vibeke Rejser, kan du også se mange videoklip fra forskellige Tv-programmer – og nogle af programmerne kan faktisk ses i fuld længde på hjemmesiden.

Vi har før skrevet om rejseblogs og andre rejsesider, men Anne-Vibeke Rejser er nok en af Danmarks absolut bedste rejse sider, og det er en side jeg nemt kan anbefale alle rejseglade mennesker.

Link: www.annevibekerejser.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid Informativ livsstil Udvalgte
19. november 2019