Strandguide: Find de gode badestrande

Man må sige sommeren er faldet tidlig i år, maj måned slår faktisk Danmarks ældste varmerekord fra 1889. Og dengang blev den varme maj også efterfulgt af en rekord varm sommer, så vi kan håbe det også bliver tilfældet i år. Og når solen skinner og temperaturen stiger så er der god grund til at tage en strandtur, for vi har nogle fantastiske strande her hjemme i det lille danske ferieparadis.

Selv om der er mange gode badestrande langs de danske kyster så gælder det jo om at finde de bedste af slagsen, og hvis man ikke er lokal kendt, så er der god hjælp at hente på nettet.

Her får du tre sider som kan hjælpe med at finde den bedste badestrand:

Blå flag strande
På denne side kan man nemt finde strande som er mærket med det blå strand flag. Blå Flag er en internationalt miljømærkning som sikrer gode oplevelser ved stranden, ved at stille nogle krav inden for bl.a. miljø, vandkvalitet, og sikkerhed.

Danmark har rigtig mange strande og havne som har fået tildelt det blå flag. På siden kan man nemt finde den nærmeste badestrand med det blå flag, og via et danmarkskort man kan zoome ind på og klikke på et af de blå flag. Når man klikker på et af de blå flag på kortet, kommer et vindue frem hvor man kan se hvilke faciliteter den valgte strand tilbyder.

Link: Blå flag strande

 

Danmarks bedste strande
VisitDenmark som er Danmarks officielle turistportal har også en side om vores mange flotte badestrande. Her har de udvalgt 16 af de bedste strande, som man kan læse nærmere om og se billeder fra.

Link: www.visitdenmark.dk
 

Danmarks strandguide – Djursland
Siden hedder godt nok danmarksstrandguide.dk, men den begrænser sig dog til strande omkring Djursland. Men Djursland er også et dejligt feriested med nogle fine strande som måske ikke er Vestkyst enorme, men alligevel et besøg værd. Og er det i det område du skal til stranden, så er denne strandguide også et besøg værd.
Link: Danmarksstrandguide

 

Strand guide
Denne side drives af foreningen for Danske Naturister, hvilket betyder at der i beskrivelsen for hver strand er angivet hvilke områder der benyttes af naturisterne og som er egnet til nøgenbadning. Og det er jo fint at vide både for naturisterne og dem der helst vil undgå naturist områderne.

Siden indeholder mange brugbare informationer om strandene, så det er en brugbar side for alle.
Link: Strandguide.dk (Denne sider er lige nu under opdatering, men vi holder link tipper her alligevel, for interesserede når siden kommer op igen)

 

De 10 bedste strande i Danmark
Skulle du være på udkig efter de bedste Danske strande, så turistsiden TripAdvisor, som samler anmeldelser fra feriemål i hele verden, lavet en liste med hvad de mener er de 10 bedste strande i Danmark. Her kan du også læse anmeldelser fra personer som har besøgt strandene.
Link: Strandguide.dk (Denne sider er lige nu under opdatering, men vi holder link tipper her alligevel, for interesserede når siden kommer op igen)

 

https://www.tripadvisor.dk/Attractions-g189512-Activities-c61-t52-Denmark.html

Og inden du tager til stranden, så husk de fem baderåd, som du kan se i videoen her under:

Kategori:
Tema
-
Tags:
fritid Informativ
21. november 2019