Om NetMonster.dk

om-netmonster

Netmonsteret bruger hver dag mange timer på at surfe rundt på nettet, for at finde frem til det bedste indhold, som vi deler med dig her på siden. Så vil du opdage noget nyt på nettet, følge med i hvad der hitter lige nu og få gode tips for dig som netbruger, så følg med her på Netmonster.dk.

Det er vores mål at dække bredt og byde på mere end virale hits og billeder af sjove kattekillinger. Vi håber selvfølgelig noget af det vi tipper om kan være med til at gøre din dag lidt sjovere og få dig til at smile, men vi håber også du vil opdage nye websider som kan være interessante for dig, og i det hele taget opdage mere på nettet og dets muligheder.

Vi har delt vores tips op i følgende fire sektioner:

Video
Her vil du kunne finde nogle af de mange fantastiske videoer fra blandt andet YouTube. Vi deler både de videoer som hitter stort lige nu, og de videoer som vi stadig synes er et kig værd, men som måske er blevet overset i mængden.

Tema
I denne sektion vil du kunne finde links til artikler om udvalgte temaer, inden for områder som bl.a. livet, internettet og aktuelle emner. Vi finder typisk et par af de bedste artikler inden for deres emne, og linker til dem med en kort introduktion til emnet. Vi samler flere artikler om samme tema så du får du flere vinkler og større dybde, end hvad en enkelt artikel typisk vil kunne give.

Websider
De fleste af os har en afgrænset håndfuld sider som vi besøger med jævne mellemrum. Med denne sektion kan du opdage nye sider som du måske ikke har stiftet bekendtskab med endnu.

Netbruger
Her giver vi nogle tips som kan være nyttige for dig som netbruger. Det kan være tips til apps, webservices eller andet som du kan bruge din netforbindelse til. Det er også her vi skriver om nettet generelt.