Læs hvordan vinen smager før du køber den

Hvis man køber sin vin hos en vinforretning, så kan man normalt forvente en god vejledning til at finde frem til den rette vin, og der er også en god sandsynlighed for at vinsælgeren selv har smagt på pågældende vin, og derfor kan give en beskrivelse af hvordan den smager. Men køber man en flaske vin i supermarkedet eller hos discountkæderne, så er der sjældent samme hjælp at hente. Men så er det jo godt internettet kan komme til undsætning her.

Hjemmesiden “Smag på vin” er en god side med vinanmeldelser, hvor man kan finde en fin beskrivelse af hvordan en specifik vin smager og hvad den passer til.

Alle anmeldelser på hjemmesiden er skrevet af en professionel vinanmelder som tidligere har leveret anmeldelser til gourmetmagasin Smag og Behag, og madmagasinet Spis Bedre. Vinanmeldelserne er korte og præcise i deres udformning og ledsaget af billeder af vinflasken, samt en samlet karakter.

Man kan finde anmeldelser af alle mulige forskellige slags vine, i forskellige vinklasser, dog skal du ikke forvente en anmeldelse af den allerbilligste kartonvin, men her er alligevel anmeldelser af hverdagsvine, så man kan også få glæde af siden selvom man ikke går efter de dyre og fine vine.

Udover vin anmeldelserne, så har siden også en blog, som selvfølgelig også omhandler vin. Og vil du gerne teste din viden om vin, så er her også et par vinquizzer man kan underholde sig med.

Link: www.smagpaavin.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
8. januar 2020