Design af netmonsters hjemmeside

Der er ingen tvivl om at en hjemmesides design er et af de vigtigste valg når man skal have en hjemmeside, og det er uanset om det er en privat hjemmeside, en erhvervshjemmeside eller en hjemmeside til en forening.

Er det en privat hjemmeside, hvor det ikke er så vigtigt, at siden performer godt og fungerer godt i søgemaskiner, eller hvor siden ikke skal afspejle en virksomheds brand og målgruppe, så er services som wix.com, 123hjemmeside.dk og lignende, ganske udemærket løsninger. Foretrækker man at hoste siden selv med et WordPress tema, så findes der også masser af fine temaer man enten kan hente gratis eller købe for små penge.

Vil man lidt mere end en personlig hjemmeside og i særdeleshed hvis det er til erhverv, så er er den bedste løsning at få lavet et hjemmesidedesign der er skræddersyet til virksomheden. Selv om sådan en løsning koster lidt mere, så kan det hurtigt blive endnu dyrere at vælge et færdig webdesign eller tema, som måske ser godt ud, men som ikke er optimeret til hjemmesidens formål, søgemaskiner og dens brugere. Et godt design er hurtigt tjent hjem igen, og behøver ikke engang være dyrt.

Netmonster har derfor fået designet en unik hjemmeside, som er lavet til præcist vores formål og vores besøgende. Af denne grund må vi desværre også skuffe, når der indimellem er nogen der spørger hvor vi har fundet vores WordPress tema, for det har vi ikke fundet, det er lavet af webbureauet webkilde, til netop denne hjemmeside.

Hjemmesidens design er ikke kun vigtig af hensyn til dem der benytter siden, det er også afgørende for eventuelle investeringer i annoncering og anden marketing. For er hjemmesiden ikke god nok, så kan de dyre marketingkroner være spildt. Men omvendt, er der tale om en privat hjemmeside, så er der ingen grund til at spekulere i den slags, og man kan lige så godt vælge en færdiglavet løsning, som man selv synes ser godt ud og som kan det man har brug for. For dem der skal bruge siden er jo nok nogen man kender i forvejen, og så er det ikke så vigtigt at blive fundet eller at siden er hurtig eller fejlfri.

Selv om vi nu har vores helt eget hjemmesidedesign, så har vi faktisk tidligere benyttet et færdiglavet tema, og det fungerede nogenlunde okay, selvom det ikke var helt som vi gerne ville have det. Men vores eget tema er ikke kun lavet unikt til os, det er også meget hurtigere, og det er ikke kun en fordel for vores læsere, det bliver nemlig også prioriteret af søgemaskiner som Google.

Læs mere om hvorfor en hurtig hjemmeside er vigtig her:
https://webkilde.dk/hastighedsoptimering-af-hjemmeside