Få repareret dit tøj via nettet med en online skrædder

Det lokale pizzeria, boghandleren, tøjbutikken og apoteket er lige som de fleste andre flyttet ind på nettet, hvor man nem og bekvem kan foretage indkøb og bestille de ydelser man har behov for. Og nu kan man også få repareret sit tøj via en online skrædder.

Hvis vores tøj går i stykker så smider de fleste af os bare tøjet væk og køber noget nyt, og derfor er der heller ikke så mange skræddere i bybilledet som der var en gang. Men hvis ens yndlingstøj som ellers er i fin stand går i stykker, så er det egentlig ærgerligt at skulle smide det ud, men omvendt er det også lidt besværligt at få det repareret – for først skal man jo lige finde en af de skræddere som er tilbage, for derefter at køre de 60km der er dertil, og så senere køre samme tur for at hente tøjet igen. Men med en online skrædderservice som Nordic Tailors, kan man nemt bestille reparation af tøjet via nettet, og så bliver det både hentet og leveret igen.

Når reparationsprocessen af tøj er enkel og lettilgængelig, så er der også større chance for at folk vil benytte sig af muligheden. Og det er ikke kun reparation af tøj, som Nordic Tailors kan hjælpe med, man kan også få tilpasset og forandret sit tøj ud fra de ønsker man nu måtte have. Så hvis tøjet “pludselig” er blevet lidt for stramt, eller hvis man har et par bukser som ville passe bedre som shorts, så er det også muligt af få løst dan slags opgave via online skrædderen.

Processen med at få repareret eller tilpasset noget tøj er ganske enkel med Nordic Tailors, og fornylig er de også begyndt at dække hele Danmark. Man starter ved at oprette en såkaldt “renew”, angiver et tidspunkt for afhentning, og når tøjet er afhentet så venter man blot på at få det leveret igen. På hjemmesiden angiver Nordic Tailors, at de bestræber sig på, at kunne lave hver renew del inden for 48 timer, og så er levering og afhentning med i prisen.

Du kan læse mere om konceptet på Nordic Tailors hjemmeside, hvor der også er angivet priser for de forskellige skrædderydelser hvis man klikker ind under “Alle Renew’s” på hjemmesiden.

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil nethandel Udvalgte
19. november 2019