Andet

Hjernegymnastik: App forbedre hjernens hukommelse og reaktionsevne

Prisbelønnet app forbedrer din hjernens kognitive funktioner gennem sjov og underholdende hjernegymnastik.

Andet

Playpilot – Film og serier fra alle dine streamingtjenester samlet et sted

Hvis man abonnere på flere forskellige streamingtjenester kan det blive uoverskueligt at følge med indholdet fra de forskellige tjenester. Playpilot hjælper med dette problem.

Andet
frivilligt arbejde

Kunne du tænke dig at lave frivilligt arbejde og gøre en forskel?

Har du tænkt på at få et frivilligt arbejde, så læs med her, og se hvordan du nemt finder et frivilligt job hvor du kan bruge netop dine personlige kompetencer

Andet

Livsnyderhaven – en dejlig haveblog

Hvis du er havemenneske og samtidig godt kan lide at læse om andre haveentusiasters haveliv, så er her en dejlig haveblog du kan kigge forbi.

Andet

Simpel og gratis note-app som virker på alle dine enheder

Simplenote er en minimalistisk note-app som er nem at bruge, og som kan synkroniseres og bruges i browseren eller downloades som selvstændige note-apps til en lang række enheder.

Andet

Stort udvalg af indie spil du ikke har set før

Kan du lide at spille små computerspil og er du til den slags som er lavet af små uafhængige udviklere, så er her et rigtig stort udvalg med noget for enhver smag.

Andet

Find ud af hvad sangteksterne handler om

Det er ikke altid helt klart hvad en sang handler om og nogle gange er det også forskelligt hvad vi får ud af sangens tekster. Men denne side kan hjælpe med facts om sangteksterne.

Andet

Historiske billeder fra københavn

Gå på opdagelse i mere end 55.000 historiske billeder af København, og se hvordan københavnerne levede i gamle dage.

Andet

Cyber Clean

Cyber Clean er det nye smarte rengøringsudstyr til tastaturer, gadgets og andre dimser som er svær at rengøre med en almindelig klud. Vi kigger her lidt nærmere på produktet. Egentlig minder Cyber Clean mest det grønne slimy legetøj fra 80erne som også kan fås i dag i mange forskellige farver. Men nu er Cyber Clean […]

Andet

Er du sikker på nettet?

Der er mange ting man skal være opmærksom på når man bruger internettet, for hvis man ikke er opmærksom og sikre sig ordenligt, kan man nent blive udsat for virusangreb og netkriminalitet. Som internetbruger skal man sikre sig mod virus og andet malware med et antivirusprogram, man skal sikre internetforbindelsen med en firewall, man skal […]