Kan du lide jul? Så er her nogle gode danske jule-hjemmesider!

Er du vild med jul og og alt det som hører med til julen? Så vil du måske også synes om disse jule-hjemmesider som netmonsteret har fundet frem til denne juledag.

Jul med julestads

Den første juleside hedder julestads.dk, og det er en af de bedre private jule-hjemmesider på nettet. Her kan man finde forskelliget indhold til forskellige juleaktiviteter, som underholdende julelege, nogle gode gamle julehistorier man kan læse højt for børnene eller bare hygge sig selv med, juleclipart hvor der er nogle gode sort-hvide juletegninger som egner sig som en print selv julemalebog. Her er også et stort udvalg af de gode gamle julesange, så kan man ikke lige huske teksterne når der skal danses om juletræet, så kan de hentes her.

Juklestads har også nogle juleopskrifter til julemad, konfekt, julebagværk og juledrikke. Og så er her også en sektion om tv-julekalendere – her kan man f.eks. finde en oversigt over julekalendere fra DR og TV2 helt tilbage til 1962, så er du i tvivl om hvilket år en bestemt julekalender gik første gang, så er listen her.

Derudover er der en række andre brugbare artikler som relaterer sig til jul.

Link: julestads.dk

 

En blog fra juleeksperten

Der findes eksperter inden for alverdens områder, så hvorfor ikke en ekspert inden for jul? Her er i hvert fald en blog med navnet juleekspert.dk. Og hvis man elsker jul, så er dette en rigtig god blog, som har daglige opdateringer i december måned.

Siden handler om alt hvad der har med jul at gøre, og det er en rigtig hyggelig blog, som også har en tilhørende facebook og instagramside, for dem hvis dette er deres foretrukne internetmedie. Og så er der en hyggelig julepodcast man kan lytte til.

Vi har tidligere fortalt om juleekspertens blog her, og kan fortsat anbefale siden for alle som holder af julen.

Link: juleekspert.dk

Julenyheder

Juleweb.dk er navnet på en juleside som fortrinsvis bringer julenyheder. Det er ikke en side med daglige opdateringer, men der plejer at være et par artikler hvert år som er værd at læse.

Udover julenyhederne, kan man læse om julemanden, juletræet og juleevangeliet.

Link: juleweb.dk

Den kristne jul

Selv om de fleste danskere i dag holder jul uanset religiøs overbevisning så er julen faktisk en kristen tradition, hvor julen fejres til minde om Jesu fødsel.

Derfor skal der selvfølgelig også et link med til kristendom.dk´s juleside. Her kan du blandt andet læse om hvad jul er og om julens traditioner. Du kan også læse om julens hovedpersoner, og nej her tænker jeg ikke på julemanden og nisser. Der er flere gode artikler om den kristne jul her.

Link:www.kristendom.dk/jul

Kategori:
Tema
-
Tags:
kultur
3. januar 2018