Hyggeligt julefoto af en pakkekalender

Pakkekalender via nettet: Få en færdiglavet pakkekalender eller lav din egen

Årets pakkekalender er en udfordring for mange forældre og bedsteforældre, for det kræver lidt arbejde at rende rundt i legetøjsbutikker og supermarkeder for at finde 24 små pakker uden at sprænge budgettet. Men pakkekalenderen kan faktisk klares nemt og bekvemt hjemme fra computeren via nettet.

Her får du et par bud på steder du kan købe en færdiglavet pakkekalender, så du sparer for alt besværet. Og vil du hellere selv udvælge indholdet i de små pakker, så er her også muligheder her.


Pakkekalender.dk

Netbutikken pakkekalender.dk er som navnet antyder en netbutik som har specialiseret sig i én ting, nemlig pakkekalendere til børn og voksne i alle aldre. Det er er en meget kort sæson de har, til gengæld har kundeservice åbent alle dage fra 9-21, så det er jo rart at kunne komme i kontakt med kundeservice når man har tid, for pakkekalenderen skal jo gerne være bestilt et par dage inden 1. december for at den kan nå at komme frem med posten.

Pakkekalender til børn
Det kan ikke blive ret meget nemmere at finde en pakkekalender til barnet end det her. Man vælger blot om det er til en pige eller dreng og hvor gammel han eller hun er. Herefter kommer man til en side hvor det er muligt at se indholdet af de 24 pakker. Er man tilfreds med indholdet, så lægger man blot varen i kurven og går videre gennem bestillingen. Pakkekalenderne til børn koster 399,-  uanset alder eller om det er til en dreng eller pige, og det er svært at gøre ret meget billigere selv.

Hvis man heller ikke ønsker at pakke de 24 gaver ind selv, så er det tilmed muligt at tilkøbe indpakning af gaverne. Man skal bare huske at gøre det inden man gennemføre bestillingen.

Pakkekalender til voksne
Det er ikke kun pakkekalendere til børn man kan finde her, for det er også muligt at få en færdiglavet adventskalender til voksne. Der er både til ham og hende eller en til bedsteforældrene, og er man mere til noget godt for smagsløgene så er der også færdigpakkede muligheder her. Og for eventyrlystne par er der mulighed for at købe en fræk pakkekalender med små frække og sjove pakke.

Link: Pakkekalender


Sjov hilsen

Sjovhilsen.dk er specialiseret i små sjove gaver, festartikler og sjov udklædning. Men her op til december kan man også finde små kalendergaver, ligesom man kan finde en kalender der er færdiglavet.

De færdiglavede pakkekalendere er i forskellige prisklasser hvilket så også afspejles i indholdet. I sektionen med pakkekalendere får man vist de forskellige sampakninger, og her er så angivet om det er til drenge eller piger, hvilken aldersgruppe indholdet passer til og hvad prisen er for pakken.

Måske er det også muligt at finde et sjovt indslag til mandelgaven samtidig.

Link: Sjovhilsen


Nemme Gaver

Nemme gaver er også en netbutik som har specialiseret sig i at gøre gaveindkøb nemt. Og her er der også færdiglavede pakkekalendere og selvstændige adventsgaver, men der er også meget mere end det. Her er der gavemuligheder i mange forskellige kategorier og prisklasser, så skal man bruge mere end en pakkekalender så er det også nemt at finde noget til julegave, værtindegave, barselsgave og meget mere.

Med gaver købt på denne side er det muligt at få gratis indpakning, og du kan tilmed selv udvælge gavepapiret. Men vær opmærksom på at den gratis indpakning dækker den samlede pakke og ikke de individuelle pakker i en pakkekalender, det er dog muligt at købe udgaver hvor hver enkelt gave er indpakket, men så stiger prisen også.

Link: Nemmegaver


Adventsgaver og legetøj

Som alternativ til en pakkekalender med 24 små ting, er der også nogen som blot giver adventsgaver i weekenden. Det giver mulighed for lidt større og måske mere brugbare ting. Og her har ToyToy et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Og lige nu er der selvfølgelig et kategori med specielt udvalgte ting som egner som adventsgave.

Link: ToyToyUdvælg selv indholdet i din pakkekalender

Hvis du foretrækker selv at vælge hvad der skal være i hver eneste pakke, så tilbyder alle ovennævnte også enkelt køb af gaver, men så er det en god ide at købe alle det samme sted da der typisk kommer et mindre leveringsgebyr oven i. Men for nogen er der også hygge forbundet med at finde og vælge de små pakker, mens det for andre er øget stress i en stresset juletid.

Jeg håber du kunne bruge nogle af disse tips til netbutikker som gør det nemt at finde en pakkekalender eller adventsgave, og at det dermed blive en bare lidt mindre stresset jul :-)

Kategori:
Tema
-
Tags:
nethandel
3. januar 2019