En julet juleblog fra juleeksperten

Her i december er der rigtig mange bloggere som har taget juletemaet op, specielt madbloggerne deler godt ud af deres tips til god julemad og juleknas. Men hvis du bare rigtig godt kan lide jul og synes det er det mest fantastiske der findes, så er der også en blog dedikeret specifikt til den dejlige juletid.

Du finder denne juleblog på juleekspert.dk. Bloggen er lavet af Daniel Hansen som også er kendt som Daniel Røde. Udover at blogge om julen har han også har ageret ekspert om julen i flere tv- og radioprogrammer, og her i 2015 optræder han som Go’ morgen Danmarks faste juleekspert. Til dagligt arbejder Daniel som folkeskolelærer på en skole i Værløse.

På bloggen kan du læse om forskellige juleprodukter, julekalendere, julehygge og finde et par juleopskrifter. Det er i det hele taget en rigtig hyggelig lille juleblog som i øjeblikket opdateres dagligt. Selvom bloggen er helt ny og domænet først er oprettet i november, så er der allerede mange gode blog indlæg om julen på siden.

Og hvis du ikke har nok i juleekspertens juleblog og jule-facebook side, så kan du lytte til Julesangen Decemberlys som han også er med i. Du kan se den her under:

Link:
Siden er desværre lukket ned, og findes ikke længere!

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid livsstil
6. december 2019