Indret dit hjem i 3D

Skal du indrette dit hjem helt fra bunden eller blot flytte lidt om på nogle møbler, så er programmet Sweet Home 3D, det perfekte værktøj.

Det kan være lidt af en opgave at skulle indrette sit hjem så møbler, smag, behov og hjemmets rammer går op i en højere enhed. En måde at gøre det på et selvfølgelig med et stykke ternet papir og en blyant, men en meget sjovere og nok også bedre metode er at benytte et indretnings program. Der findes mange indretningsprogrammer men mange af dem er forholdsvis dyre, heldigvis findes der også et gratis af slagsen, og det hedder Sweet Home 3D.

3dhome

 

Selv om Sweet Home 3D, er helt og aldeles gratis, er det faktisk et rigtig godt program, og så er det nemt at komme i gang med. Programmet giver mulighed for at lave en plantegning i 2D og tilføje forskellige møbler, lidt som man ville have gjort det med et stykke papir og en blyant, men programmet giver også mulighed for at se resultatet i 3D.

Programmet kommer med en lang række møbel objekter, som man kan placere på plantegningen, men man kan også importere flere objekter, som man enten har lavet selv eller som man frit kan hente fra en jævnligt opdateret side.

Det er muligt at printe den færdige tegning og den kan også kopieres ind på udklipsholderen, så man kan indsætte billedet for eksempel Word.

Du kan hente programmet fra denne adresse:
http://sweethome3d.sourceforge.net

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
PC tips
15. november 2016