Tag købeloven med i lommen

De fleste af os har en god ide om hvordan reglerne i købeloven er og hvad der er vores ret i forbindelse med reklamation, bytte og garanti. Men hvis ekspedienten i butikken siger noget andet, så vil mange også tage det til efterretning, for det er jo svært at argumentere hvis man måske ikke er helt sikker på hvordan reglerne egentlig er. Derfor kan app’en ”Købeloven – Kend din Ret” være nyttig at have på sin mobil, den giver hurtigt et overblik over købelovens regler og skulle butikkens ekspedient så være uenig, så er det jo blot at tage app’en frem og vise reglerne sort på hvidt.

”Købeloven – Kend din Ret” kan hentes til Android mobiler og iPhones. Her kan man på overskuelig vis få besvaret spørgsmål de fleste spørgsmål vedr. købeloven. App’en kan for eksempel give svar på hvordan reglerne er for hvor mange reparationsforsøg forhandleren har, eller hvor længe et gavekort er gyldig eller om du kan få det oprindelige beløb tilbage hvis varen er kommet på udsalg, og om man overhovedet har ret på bytte og retur af varer i fysiske butikker. Og kan det nu også passe at man fraskriver sig købelovens regler ved lagersalg?

Reglerne i købeloven er ikke helt ens hvis man handler i en netbutik og i en fysisk butik, derfor har app’en også en sektion med spørgsmål som specifikt omhandler nethandel.

kobelov-app

Hent App’en til Android her og hent den til iPhone her. Eller søg på Købeloven – Kend din ret i Google Play eller Appstore.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android Informativ ios
15. november 2016