Hvem kommer?

Når man skal holde fest eller skal organisere andre typer events, så er det rart at have styr på hvem der kommer og hvem der ikke gør. Ofte er deltagerne af arrangementet også interesseret i, at vide hvem der ellers kommer med. Og hvis er der mange deltagere, kan det godt blive lidt af en udfordring, at holde styr på det hele.

HvemKommer.dk er en smart lille hjemmeside, som hjælper med udfordringen om, at holde styr på hvem der kommer med til festen, foreningsmødet, weekend turen, fodboldkampen og så videre.

Det er nemt og hurtigt at oprette et event, og når eventen er oprettet kan man sende et link til alle inviterede deltagere, som så kan melde sig til eller fra og samtidig se hvem der ellers har meldt til og fra. Hvis nogle af de inviterede ikke selv har Internet eller foretrækker at tilmelde sig telefonisk eller på anden vis, kan arrangøren selv opdatere listen for disse personer. Der er også mulighed for at skrive små kommentarer på sin hvemkommer-side, hvilket f.eks. kan bruges til at holde deltagerne opdateret.

Er der tale om et tilbagevendende event, så er der også mulighed for at angive det, så man ikke skal oprette en ny side hver gang.
Siden er meget enkel at gå til, både for arrangøren og deltagere. Og i modsætning til andre lignende services, så er det ikke en gang nødvendigt at oprette en bruger, man skal blot kende det unikke link som genereres ved oprettelse af eventen.

Hvemkommer.dk, er en af de der små ting der egentlig ikke er brug for, men som alligevel kan gå hen og gøre livet nemmere for en hel del mennesker. Prøv siden næste gang du skal holde styr på hvem der kommer.

Link: HvemKommer.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
tips
15. november 2016