To meget forskellige måde at se julen på

Her får du to små, men gode julevideoer som hver giver deres bud på hvad julen handler om. Sandheden ligger måske lidt imellem, og i sidste ende er det os selv som bestemmer hvad vi vil og gør med julen.

Flere ting

Den første video hedder More Stuff og den fremviser ikke et kønt syn på julens sande mening. Det er en sjov lille julemusikvideo, hvor nogle overarbejdende julealfer synger om hvordan julen er en forbrugsfest. Der er måske noget om videoens budskab, for mange af os har et overforbrug af unødvendige ting i julen, og det er butikkerne selvfølgelig glade for.

 

Bjørnen og haren

Den anden video er en rigtig sukkersød julehistorie om venskabet mellem en bjørn og en hare. Bjørnen har aldrig oplevet julen, da den jo går i vinterhi og derfor normalt sover mens alle de andre dyr i skoven holder jul. Haren er dog fast besluttet på at give bjørnen en gave den aldrig har fået før – nemlig julen. Egentlig er denne lille julefilm en julekampagne for den Amerikanske butikskæde John Lewis, men det er er sød julehistorie alligevel.

Kategori:
Video
-
Tags:
humor Sødt Udvalgte
19. november 2019