David Hasselhoff har lige udgivet den mest 80’er-agtige musikvideo… i 2015

Ja overskriften er god nok, David Hasselhoff har lavet en ny musikvideo og det er en total 80’er-agtig musikvideo selvom den en er fra 2015. David Hasselhoff er nok mest kendt for de populære serier som Knight Rider fra 80’erne og Bay Watch som blev udsendte fra slut 80’erne og gennem hele 90’erne, men han har også tidligere udgivet musik, som dog ikke falder ind under mainstream pop.

Musikvideoen hedder True Survivivor og er temasangen til den Kickstarter-finansierede film, Kung Fury – som du kan læse lidt mere om længere nede, men først videoen:

 

Kung Fury, er en vildt-langt-ude action komedie, som nok aldrig ville have haft en chance uden internettet. Men takket være internettet og Kickstarter hvor frivillige har støtter projektet fra hele verden, bliver dette film projekt til virkelighed og så bliver filmen frigivet gratis på internettet når den er helt færdig.

Kung Fury foregår både i 80’ernes Miami og 40’ernes Nazi Tyskland. Og du kan forvente arcade-robotter, dinosaurer, vikinger, tidsrejser, nazister, mutanter og ikke mindst en super kung-fu betjent som går under navnet Kung Fury. Måske synes du det lyder lidt for langt ude, og det er det nok også, men den her film bliver ret sikkert et hit på nettet og måske ligefrem et internetfænomen i sig selv.

Du kan se en trailer til Kung Fury filmen herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=72RqpItxd8M

 

Kung Fury’s officielle hjemmeside finder du her: kungfury.vhx.tv, hvor du indtil videre kan læse mere om filmen og følge med i produktions dagbogen.

Og hvis du vil se hvordan filmen er lavet, så kig med på dette link, og vil du se hvordan andre reagere på traileren så se med på dette Youtube link.

Update: Kung Fury er nu færdig og du kan se den gratis her

Kategori:
Tema
-
Tags:
underholdning
15. november 2016