Star Wars: The Force Awakens

Der er netop frigivet en ny trailer til den kommende Star Wars film “The Force Awakens”, det er den anden trailer til filmen og du kan nu se dem begge herunder. Det er den første Star Wars film i en ny trilogi, der foregår 30 år efter begivenhederne i Star Wars: Return of the Jedi. Filmen forventes at få premiere i biograferne til december.

Udover trailer videoerne herunder, har vi samlet et par links som kunne være interessante for dig som gerne vil vide mere om Star Wars: Episode VII – The Force Awakens.

Trailer 2:

 

Trailer 1:

 

Starwars.com
Det første link jeg vil dele er den officielle Star Wars hjemmeside, hvor man kan finde information, videoklip og nyheder om alle syv Star Wars film. Derudover er der også en sektion dedikeret til de mange spil som er bygget op om filmene, og så er der en Community sektion som b.la. kan guide dig videre til nogle af de mange Star Wars fansites og fællesskaber der findes rundt om på nettet.

Wikipedia
Internettets største og bruger-genererede opslagsværk Wikipedia har selvfølgelig også en god portion om The Force Awakens. Klik videre til Wikipedia artiklen her.

IMDb
På film databasen IMDb.com kan man nemt finde en liste over nyhedsartikler skrevet om filmen samt se et par video klip og fotos med mere.

Andre medier
Flere nyhedsmedier har oprettet sektioner hvor man kan følge alle deres nyheder om den kommende Star Wars film. Som f.eks. hos the guardian, Filmz.dk, The Telegraph, Huffington Post og mange flere.

 

Kategori:
Tema
-
Tags:
underholdning
1. marts 2017