Dronning Margrethe 75 års jubilæumslogo af grafiker Poul Bjørn og Fotograf er Torben Eskerod.

Dronning Margrethe 75 år

Dronning Margrethe fylder 75 år, torsdag 16. april, og det er selvfølgelig noget som får omfattende dækning på såvel nettet som TV. Vi har derfor samlet et par links som kunne være interessante for dig som gerne vil følge med i fejringen af Danmarks dronning.

Billedet som du ser øverst på denne side er det officielle jubilæumslogo som er udviklet af grafiker Poul Bjørn i samarbejde med Wonderful Copenhagen. Fotograf er Torben Eskerod.

Kongehuset
Det første link netmonster vil dele er selvfølgelig kongehusets egen hjemmeside. Her kan man læse officielle nyheder, se kongehusets kalender og se fotos og video fra kongehuset selv. Og ja kongehuset er også på facebook og YouTube.
Link: Kongehuset.dk

Dr.dk temaside
Danmarks Radio har lavet en stor temaside om Dronning Margrethe 75 års jubilæum. Her kan du se hvordan dronningen bliver fejret og læse en række artikler om dronningen før og nu. Tema siden opdateres løbende. Og er man interesseret i denne begivenhed så er dette en rigtig god side at følge med på.
Link: DR tema side om dronning Margrethe 75 år

Programmer i TV
Større begivenheder i kongehuset plejer at blive dækket i et massivt omfang, og det er naturligvis også tilfældet i forbindelse med dronningens 75 års fødselsdag. På tv guiden Timefor.tv, kan du få et overblik over de forskellige udsendelser om dronningen.
Link: Timefor.tv  udgået link

Billed Bladet
Et magasin som kalder sig selv for Danmarks royale ugeblad, har selvfølgelig også en sektion med et stadigt voksende antal artikler om dette tema.
Link: Billedbladets artikler om dronning Margrethe 75 år

Andre Netaviser og magasiner
Nyhedsdækningen i aviser og magasiner på nettet er også i fuld gang med skriverier og artikler om dronning Margrethe. Og på KvikStarts webguide kan du finde en oversigt for danske netaviser, lokalaviser og magasiner.
Link: Links til danske  netaviser og magasiner.

 

Kategori:
Tema
-
Tags:
15. marts 2018