Godt e-magasin og blog om haven for de haveglade

Det er blevet den tid på året hvor alle haveglade danskere endelig kan komme i haven, alting spirer og solen begynder at varme. Men nettet har også noget at byde på for det haveglade folk, og en af de bedre danske havesider er havefolket.com.

Havefolket.com byder på et online havemagasin og en haveblog. Mens bloggen løbende udgiver artikler på hjemmesiden, med mulighed for tovejskommunikation via kommentarboksene, så tilbyder havemagasinet et typisk magasin layout i digital form. Magasinet HAVEFOLKET udgives 2-3 gange årligt og indeholder velskrevne artikler og flotte billeder, præcis som man ville forvente af et magasin købt i den nærmeste kiosk. Dette magasin er dog fuldstændig gratis og kan kun læses på nettet – det er udgivet på iSSUU platformen som også tilbyder apps til mobil og tablet.

Både magasin og blog viser tydeligt at det er drevet af aktive havefolk med passion og interesse for haven. Bag siden står de fire kvinder Karina, Lone, Marianne og Lene som deler ud af egne erfaringer, tips og havebilleder.

Siden er velegnet til både den erfarne havemand og dig der er ny i haven. Og der er både mulighed for at give sine egne synsvinkler og tips med i kommentarfelterne eller stille spørgsmål til de enkelte artikler.

Link: havefolket.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
15. november 2016