Hyr en lokal på ferien

Når man rejser til et fremmed land som man ikke kender så meget til, så kan man godt føle sig lidt hjælpeløs og alene. Det er helt sikkert en af grundende til at de færdigpakkede charterrejser hvor transport, ophold, udflugter og modtagelse i lufthavnen, med mere er så populære. Men der er også mange fordele ved at planlægge sin egen rejse og opleve lidt mere end det som er en del af turist-pakkerejserne – og her findes der faktisk et alternativ hvor et nyt startup har lanceret en platform som gør det muligt, at få hjælp fra lokale på ferie destinationen.

MeetnGreetMe er en service som hjælper rejsende med at finde lokale indbyggere som tilbyder concierge-ydelser eller kan være en personlig assistent under ferien.

Nogle eksempler på services som tilbydes gennem MeetnGreetMe kunne være:

  • Møde dig i lufthavnen og sørge for der er transport klar til dit hotel.
  • Hjælpe dig med indkøb.
  • Sørge for bestilling af billetter, booking af restaurant og planlægge udflugter.
  • Være din personlige guide på udflugter.
  • Hjælpe dig med lægebesøg hvis du skulle blive syg under ferien.
  • Fungere som tolk i situationer hvor google translate ikke er nok.
  • Og meget mere…

Uanset om man blot har brug for en som tager imod i lufthavnen eller om man ønsker en personlig assistent som følger dig og sørger for alt under hele ferien, så er der gode chancer for at finde en som kan hjælpe med lige det man har behov for og økonomi til.

Servicen er nem at bruge og alt efter hvor man rejser hen, så er prisniveauet for de forskellige ydelser ganske overkommeligt. For at hyre en lokal, går man ind på meetngreetme.com. Her vælger man sin destination og hvilken service man ønsker, så vælger man en af de som tilbyder deres hjælp, hvorefter man bliver enige om detaljer og pris, inden man betaler direkte gennem siden.

Link: meetngreetme.com

Kategori:
Websider Apps & services
-
Tags:
fritid livsstil
7. juni 2017