LP vinylplader kan stadig købes på nettet

Selvom vinylpladen gennem tiden er blevet afløst af medier med digitalt lagret musik på CD, minidisk, mp3 og streaming, så lever den stadig, og selvom den gængse opfattelse er at den digitale lydkvalitet er overlegen, så diskuteres det stadig om det nu også er tilfældet – sandheden er nok at der er svagheder ved såvel analog som digital musik, og så handler det nok også om personlig smag og hvilket medie man har sine første musikoplevelser med. Og så er der bare et eller andet over den måde man håndtere afspilningen af en vinylplade i forhold til bare at streame fra en mobil, samt pladens lækre indpakning med et stort coverbillede og plads nok på bagsiden til at se samtlige numre på pladen.

De gode gamle dage hvor man i næsten enhver by kunne gå ned til sin lokale pladehandler og bladre de forskellige LP’er igennem, er for længst forbi. Faktisk kan det være svært at finde butikker som sælger CD’er – musik sælges i dag som download og streaming, hvilket er nemt og praktisk, men også “koldt” og kedeligt. Heldigvis findes der et sted på nettet hvor man stadig kan købe vinylplader og tilbehør.

Siden hedder meget passende Vinylpladen.dk, og her kan man købe såvel nye som brugte plader. Og der er faktisk et godt udvalg, og så er kvaliteten i top. Brugte plader gennemgår en dybdegående rensning, og så får de nyt indersleeve og ydresleeve, så både plade og cover er godt beskyttet.

Vinylpladen.dk lover også hurtig levering, og giver mulighed for at få leveret lige til døren, så man slipper for at skulle stå i kø i den lokale postbutik.

Er du vinyl-elsker, så er det helt sikkert en netbutik som er et besøg værd, og kender du nogen som stadig holder af at afspille musik på sin pladespiller, så kan man faktisk også købe gavekort på siden, hvor man får tilsendt en flot kunstnerisk gavekort.

Link: Vinylpladen.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
nethandel
10. maj 2017