Lær et nyt sprog fra en anden person

Der findes i dag mange måder man kan lære et nyt sprog, og det kan faktisk nemt gøres hjemme fra ens egen sofa. Før internettet og app-tidsalderen, kunne det gøres via kasettebånd eller CDer, hvor man hørte udtalen og betydningen af ord som man så kunne sidde og gentage for sig selv. Men i dag findes der en masse apps som gør det både nemmere og sjovere at lære et nyt sprog.

En af disse sproglærings-apps som gør det rigtig godt er Tandem, som adskiller sig fra andre apps ved at inddrage andre personer som taler det sprog man gerne vil lære. Personligt synes jeg det gør det meget nemmere når man har mulighed for at inddrage en rigtig person som kan hjælpe med udtale og svare på spørgsmål, frem for en app med forprogrammerede ord og sætninger.

Det fungerer ved at man tilmelder sig appen som findes til både iPhone og Android, her bliver man så koblet op med en mentor i netværket som tæller over 2 millioner mennesker på verdensplan. Her kan man så tale sammen via tekst, lyd og video gennem en-til-en samtaler, og på den måde lære hinandens sprog.

Der er i øjeblikket over 150 sprog som man kan lære, men det faktiske antal tilgængelige sprog afhænger selvfølgelig af hvor mange som er interesseret i selv at lære dansk og blive koblet op mod en dansker.

Det er en rigtig nyttig app hvis man er seriøs med gerne at ville lære et nyt sprog – og efter min mening en af de bedste af slagsen. Da dansk ikke er det mest udbredte sprog i verden, kan der gå lidt inden man finder en lærings partner og det kræver man melder sig til via en Google konto, facebook eller et mobil nummer, men opsætningen er forholdsvis enkelt og så er det helt gratis.

Her følger links til Google Play og Apple Appstore:
Hent Tanden sprog lærings app til Android her.
Hent Tandem sprog lærings app til iPhone her.

Og her under kan du se et par billeder fra appen:

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android fritid Informativ ios
6. december 2019