One Minute Wonder – video portrætter

Det er ikke altid vores opmærksomheds-evne rækker til en flere timer lang dokumentar, og så er det jo godt der er nogen som prøver at skabe indhold af begrænset længde.

Websiden One Minute Wonder, tager dette til det ekstreme og tilbyder video portrætter af folk, på ét minuts varighed. Det er ikke lang tid til at fortælle sin historie, men målet er det samme som Twitter ønsker at opnå med deres 140 tegns begrænsning på et indlæg – nemlig at koge det historien ned til det mest essentielle.

Projektet startede ved at folkene bag lavede korte portrætter af interessante personligheder de var heldige nok at have i deres omgivelser, med tiden udviklede projektet og siden sig til en voksende serie af et minuts portrætter af kunstnere, iværksættere, designere og andre personligheder typisk inden for kreative områder. Serien giver de medvirkende præcist ét minut til at give et indblik i hvem de er og hvad der inspirere dem og ultimativt hvad der får dem til at give deres bedste inden for deres område.

Det er en sjov ide og man får hurtigt et indblik i en række interessante personers baggrund. For at se de korte portrætter, kan man klikke på “shuffle” for at se en tilfældig video, eller vælge en specifil video under “Episodes”. Vær opmærksom på at da siden bruger Vimeo som video-platform, så vises der en række tilfældige videoer som ikke har noget med siden at gøre i vinduet efter video-portrættet er færdigt – for at se et nyt skal man igen klikke Shuffle eller gå tilbage til listen med episoder for at se den næste.

Link: oneminutewonder.tv

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
underholdning
29. juli 2017