God dansk side om vin, med vinanmeldelser, info og personlige erfaringer

Hvis du går lidt op i vin og synes det er spændende at læse om andres erfaringer med forskellige vine, så er her en god dansk vinside som blandt andet byder på vinanmeldelser ud fra ægte oplevelser og erfaringer med vinene ved middagsbordet.

Vinsiderne.dk er navnet på en hjemmeside med fokus på vin, og det er en af den slags hjemmesider som man ikke ser så mange af længere, for den er både uafhængig og ukommerciel – her er det udelukkende passionen som driver værket. Vinsiderne har eksisteret i 18 år og drives af parret Preben og Helle som deler deres oplevelser med vin til maden, ved vinsmagninger, på restauranter og på vinrejser. Herudover deler parret en masse generel information og gode råd om vin, som også gør siden et besøg værd for dem som ikke nødvendigvis går ret meget op i vin, men gerne vil vide lidt mere om f.eks. opbevaring eller indkøb af vin.

På vinsiderne kan man også læse anmeldelser af specifikke vine, og her er der fokus på vine som kan købes i Danmark og som parret faktisk har nydt i forbindelse med deres måltider. Og så har vinsiderne også et debatforum hvor man kan stille spørgsmål eller debatere vine.

Siden har hovedsagligt fokus på rødvinene fra Toscana og Piemonte i Italien, de sydfranske rødvine samt hvidvine fra især Bourgogne og Tyskland. Det er således ikke en side som rummer den helt store bredde af vine, og er man f.eks. rigtig glad for Spanske vine, så er der ikke så meget at komme efter her. Men selvom der findes mange andre gode vine, så er det faktisk en styrke at parret har valgt at fokusere på de vintyper som de faktisk holder af og har en oprigtig interesse i. Anmeldelser og information om andre vintyper kan man altid finde andetsted.

Link: vinsiderne.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid Informativ
9. april 2018