Julekort med dig selv som dansende Alf

Hvis du ikke kan finde ud af hvad du skal skrive på julekortet, så kunne du jo prøve at sende et elektronisk julekort med dig selv som en dansende Julealf.

Der findes efterhånden en masse forskellige slags sjove, søde og flotte julekort som kan sendes fra nettet, men de fleste indebærer lige som et traditionelt julekort, at man skriver en lille julehilsen sammen med kortet. Men der findes også andre muligheder for at sende en lille personlig julehilsen.

På hjemmesiden elfyourself.com kan du sende dig selv som en lille glad julealf, der danser lystigt omkring på skærmen, du kan også vælge at danse rundt sammen med op til fire familiemedlemmer eller venner.

elf

Det eneste man skal gøre er at klippe et ansigt ud fra et foto ved hjælp af et billedbehandlings program. Herefter går man ind på elfyourself.com og starter ELFAMORPHOSIS funktionen, her bliver man bedt om at uploade et billede, bagefter bliver man spurgt om man vil indtale en besked sammen med kortet, dette er ikke tilrådeligt da det foregår via et telefon opkald til USA, vælg derfor nej. Nu kan du se det færdige kort og sende det.

Elf Yourself findes også som App til Android og Apple iOS.

God fornøjelse :-)

Kategori:
Websider
-
Tags:
15. november 2016