Webside guider dig til de bedste løbesko

Det er ikke lige meget hvilke løbesko du vælger, og selvom din facebook-ven anbefaler de der flotte Nike sko, er det ikke ensbetydende med at det også er de bedste løbesko for dig. Valget af løbesko afhænger i høj grad af dig, dine fødder og løbestil. Og derfor findes der også rigtig mange løbesko man kan vælge mellem, hvor de hver har deres kvaliteter, fordele og ulemper.

Det kan således være lidt at en jungle at finde frem til de rigtige løbesko, men hjemmesiden ilobesko.dk gør det hele lidt nemmere, for her kan du finde anmeldelser af en lang række løbesko. Anmeldelserne er inddelt efter løbestil samt mærker, og der er tale om anmeldelser skrevet af folk som faktisk løber selv og som har testet de anmeldte sko på egne fødder. Nogle anmeldelser er meget detaljerede og nogle er med video, og man efterlades generelt med et klart indtryk af at skribenterne faktisk ved hvad de taler om.

Websiden har også en indbygget prissammenligning, som guider dig til den bedste pris på de anmeldte løbesko. Det er en rigtig fin service, da der kan være stor prisforskel på de samme sko, men vi anbefaler at man også bruger lidt tid på at søge efter den valgte sko andre steder på nettet, da det selvfølgelig ikke er alle butikker som er med på listen.

Ud over anmeldelser kan man også læse artikler om løbetræning, løbesko samt interviews med mere. Her er også en sektion med forskellige guides, værktøjer og løbeprogrammer.

Vi ville ønske der var flere danske niche sider inden for forskellige emner, som var af samme kvalitet og gav lige så meget værdi som ilobesko.dk, det er en side vi varmt kan anbefale til alle som selv løbetræner.

Link: ilobesko.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil
14. oktober 2017