Skrottet af kæresten men tog deling af boet lidt for bogstavligt

Effektiv metode til deling af boet – men ikke anbefales værdigt.
 

Det er helt normalt både at blive ked af det og vred, hvis man bliver skrottet af kæresten. Nogen kommer over sin vrede ved at blokere ex-kæresten på facebook, sende en tilsvinende sms, og lignende, men det sker også at den forsmåede nogle gange går lidt over gevind, som tyskeren i videoen her for oven.

Efter et langt forhold på 12 år har parret selvfølgelig mange fælles ting som nu skal deles, men i det her tilfælde tager han tydeligvis det med deling af boet, lidt for bogstaveligt. Han går ganske enkelt i gang med at dele deres ting over i to, mens han optager det hele og lægger videoen på YouTube.

I videoen starter han med at takke for de 12 “skønne” år de har haft sammen efterfulgt at teksten “du har virkelig fortjent halvdelen”, og så går han ellers i gang med at save iPhone, møbler, fjernsyn, seng og bil over i to dele.

Hvad ex-konen har tænkt sig at gøre med hendes halvdel ved jeg ikke, men hans andel er blevet sat til salg på ebay, og der er faktisk allerede blevet budt på alle dele. Her følger et par eksempler på hvad der er budt for nogle af tingene i skrivende stund:

Et halvt fjernsyn står til 33 Euro og der har indtil nu været 33 om at byde.

En halv cyken kan fås for 40,50 Euro – her har 31 budt.

4 skønne men halve stole er helt oppe i 55,55 Euro – 20 har afgivet bud.

En halv Apple MacBook Pro er af 37 blevet budt op i 91 Euro

En halv bamse er helt oppe i 77,99 Euro – her har 39 været med til at byde på den nu knap så nuttede bamse.

Og står man og mangler en halv Open Corsa, så må man byde over de 782,77 euro som indtil nu har fået 62 bud.

Så det er tilsyneladende en effektiv måde både at dele boet og samtidig få omsat det hele til kontanter. Men det er alligevel ikke en metode jeg vil anbefale, det havde nok været smartere at sætte tinge hele på ebay og derefter dele pengene for salget. Men man kan så håbe at det lidt destruktive stunt har hjulpet manden til at komme over vreden.

Kategori:
Video
-
Tags:
WFT
15. november 2016