alt tekst

Er du vild med Golf?

Hvis du er en ivrig golfspiller, så er der gode chancer for du allerede kender hjemmesiden vildmedgolf.dk, men har du endnu ikke hørt om siden så er den et kig værd.

Vildmedgolf.dk er et populært online fællesskab for golf interesserede, hvor det handler om golfsporten, golfbaner og golfudstyr med mere. Sidens hovedområde er debatforummet, hvor man som bruger på siden kan snakke og diskutere alt der relatere til golf med andre golfinteresserede. Specielt golfudstyr er et emne som der snakkes en del om på siden, men det er i det hele taget et godt sted hvis man gerne vil snakke golf med ligesindede, og står man og mangler en spillepartner er der også mulighed for at finde det.

Ud over sidens forum, som faktisk har en pæn aktivitet, så er der også en gallerifunktion hvor man kan bl.a. kan dele billeder fra golfbanen eller fotos af det nye lækre golfudstyr man lige har købt. Og der er også en blog funktion, hvor man kan dele sine golfoplevelser eller holde styr på resultaterne af sine golfturneringer.

En anden smart ting på “Vild med golf” er en sektion hvor man kan finde forskellige golfbaner i hele landet, her kan man finde en liste over golfbaner i de forskellige landsdele eller klikke sig ind på et interaktivt danmarkskort hvor de forskellige golfklubber er viste.

Alt i alt en rigtig fin side for alle som er vild med golf :-)

Link: www.vildmedgolf.dk

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
15. november 2016