Fantastisk flot time-lapse video af storme i Arizona

 

Selvom der på nettet mest bliver delt videoer af nuttede katte eller videoer med teenagere der filmer sig selv (eller andre) i tåbeligheder og indimellem farlige situationer i håb om likes, så findes der også mange andre typer videoer som er værd at se. Hvis man f.eks. er til stemningsfulde og flotte videoer filmet i høj 4K kvalitet, så er ovenstående video helt sikkert et kig værd.

Videoen hedder “Monsoon III” og er filmet af Mike Oblinski, som kalder sig selv en typisk stormjæger og bryllups fotograf. Videoen er en såkaldt timelapse, hvor man hvert enkelt billede i videoen er taget med større mellemrum end det afspilles, hvilket giver specielt vejr-videoer som denne en flot effekt. Videoen er lavet af mere end 85.000 frames og har taget 36 dage at optage.

De flotte billeder i videoen er ledsaget af stemningsfyldt musik af musikeren Kerry Muzzey. Så afspil videoen i fuld skærm* og skru op for lyden og nyd den.

Der er mange flotte klip af forskellige vejr situationer – her i blandt tordenvejr, skyer som bevæger sig over himlen med pludselige brud af regnskyl. Specielt støvstormene som kommer rullende ind over landskabet mod kammeret er flotte.

Hvis du vil se flere billeder eller videoer fra Mike Oblinski, kan du kigge forbi hans hjemmeside, som er www.mikeolbinski.com.

* Du kan afspille videoen i fuld skærm ved at klikke på ikonet med de fire små pile i bunden af videoen til højre. Du kommer ud af fuld skærm ved at trykke Esc på tastaturet på en computer, eller ved at

Kategori:
Video
-
Tags:
flot
29. december 2016