Lav nemt fotokort, takkekort, og fotocollager helt gratis

Med fotojet.com kan du nemt lave dine egne fotokort, postkort, julekort, fødselsdagskort, indbydelser og smarte fotocollager.

Siden er nem og enkel at bruge, og der er hundredevis af skabeloner (templates) man kan vælge mellem. Så der skulle være en god mulighed for at finde en skabelon som passer til de fleste lejligheder. Skulle der ikke lige være en passende skabelon, kan man vælge Classic mode hvor man kan lave sit helt eget layout.

Fotokort ved hjælp af skabeloner

Den nemmeste måde at få lave nogle flotte kort, er ved at vælge punktet templates, hvor man får adgang til en masse flotte skabeloner, som man uploader sine egne billeder til. Her vælger man en af de mange kategorier og efterfølgende den skabelon som passer bedst til det man ønsker at lave. Når man er inde på den valgte skabelon, kan man uploade fotos fra sin computer eller direkte fra facebook. Derefter trækker man blot de uploade fotos ind de rigtige steder i skabelonen, og er det en af de skabeloner som også har tekst, kan man selvfølgelig redigere i teksten. Når man har lavet sine billeder, er de nemme at downloade og udskrive eller dele på nettet.

Siden har følgende fire template sektioner:

Collage
I collage sektionen er der templates til klassiske, moderne og 3D collager med mere. Her under har jeg lavet en enkel 3D collage med 7 naturbilleder, man kunne f.eks. også have brugt skabelonen til et alternativt familie billede.

collage
Eksempel på Collage

 

Fødselsdagskort, julekort og indbydelser
I sektionen Photo Card, kan man finde skabeloner til en lang række forskellige fotokort. Her kan man f.eks. nemt og hurtigt få lavet et personligt fødselsdagskort, indbydelser, takkekort, julekort eller et kort til mors og fars dag. Og skulle man have en kæreste som går op i valentinsdag, så kan man som i eksemplet her under også lave sådan et, det eneste jeg har gjort er at uploade et foto, men selvom det kun har taget et minut at lave, skal det nok falde i god jord ;-)

Eksempel på kæreste- eller vallentinskort
Eksempel på kæreste- eller vallentinskort

 

Billeder til sociale medier
Her har man mulighed for nemt at lave smarte billeder til sociale medier som Facebook, Instagram og Pinterest mv. Her er et eksempel på et Facebook cover, hvor jeg hurtigt har uploadet tre billeder og indsat dem og ellers ikke gjort mere ud af det.

Eksempel på Facebook cover
Eksempel på Facebook cover

 

Andet
I sektionen Misc, kan man f.eks. lave sin egen tegneserie, komme på forsiden af magasiner som Vouge eller Forbes,  eller indsætte sit ansigt i nogle sjove skabeloner med bl.a. Supermand og Monalisa. Eller som i eksemplet her under hvor jeg har brugt samme børnebillede som i facebook coveret, til at lave en sød lille astronaut.

astronaut
Eksempel med indsættelse af ansigter i skabelon

Fotojet Classic

Hvis man vælger Classic i stedet for Template, får man en række mere avancerede funktioner. Her kan man angive sine egne collage layouts, hvor man nemt kan indsætte sine billeder. Man kan også tilføje tekst og indsætte en masse forskellig clipart på billederne, som f.eks. talebobler, hjerter, blomster, julepynt og meget andet.

Classic funktionen henvender sig mest til dem som er lidt kreativ anlagt, men stadig gerne vil kunne lave nemme og hurtige kort og collager, mens Template funktionen er enkel at bruge for alle.

Link: fotojet.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
tips
15. november 2016