Tre gode videoer til juleferien

Hvis du her i juledagene skulle få nogle minutter i overskud til lidt videokiggeri, så er her tre små videoer som er et kig værd.

The Spa

Pensionisten Don vil alligevel ikke have det nye spa han har bestilt, og afviser at tage mod det da det bliver leveret. Men det viser sig der er mere til historien end Don først har lyst til at fortælle.

 

Pakketyv vs. Glitterbombe

Selvom det kun er få dage siden denne video blev lagt på nettet, er den allerede set mere end 45 milioner gange – måske har du allerede set den.

I videoen viser en tidligere Nasa ingeniør hvordan han har bygget en glitterbombe med prut-lugt efter at have været udsat for et pakketyveri. Glitterbomben som også er udstyret med fire kameraer, bliver ved hans hoveddør og der går ikke lang tid før den første svage sjæl føler sig fristet til at stjæle pakken, men det skulle han ikke have gjort.

 

Zero Recognition

En ung skuespillerinde forsøger at føre et normalt liv efter at have haft en hovedrolle i en canadisk tv-serie, men hendes tidligere berømmelse, arrogance og samtidig tydelige usikkerhed betyder at denne første date bliver lidt akavet.

 

Kategori:
Video
-
Tags:
kortfilm
22. december 2018