Gratis TV på nettet

Der findes i dag indtil flere streamingtjenester som f.eks. Netflix, ViaPlay og YouSee, der alle giver adgang til store mængder film og TV-serier til en rimelig månedlig pris. Men vil man gerne have det helt gratis eller bare vil se nogle af de almindelige tv kanaler rundt om i verden, som før i tiden krævede en parabol, så er der også mulighed for det.

Websiden FilmOn tilbyder et stort udvalg af live streaming og On Demand TV, som kan ses i browseren på både almindelig computer og tablet uden behov for at downloade en App. Siden har et stort udvalg af kanaler inden for stort set alle genre, det er dog hovedsageligt engelske og amerikanske udsendelser som kan findes her. Vil man se dansk TV, er der ikke meget at komme efter her, til gengæld kan det findes på sider som Dplay, TV2 play og DR live

Det er gratis at se tv udsendelser i SD kvalitet, men vil man se det i fuld HD kvalitet, så skal man også betale et abonnement her, på omkring 10 Euro om måneden – det giver dog også adgang til mere indhold end gratis versionen. Det er også muligt at tilkøbe en DVR funktion, som gør det muligt at optage udsendelser og få dem lagret på FilmOn’s servere, indtil man har tid og mulighed for at se det.

Der er meget godt indhold på siden, men der er også meget skrammel – siden er dog bestemt et besøg værd, hvis man vil se lidt engelsk tv på nettet.

Link: FilmOn.com

Kategori:
Tema
-
Tags:
underholdning
14. oktober 2017