Jul på nettet

Der er ikke meget julestemning over det grå og våde vejr som denne julemåned byder på, men på nettet er der masser af sider som prøver at skabe julestemning.

Der findes rigtig mange hjemmesider der udelukkende drejer sig om jul, og de er rigtig godt besøgt lige for tiden. Mange af siderne minder dog en del om hinanden, men der er nu også mange forskellige ”julegodter” at hente de forskellige steder. Vi har her funder 7 forskellige julesider som du kan hygge dig med, hvis du gerne vil i julestemning eller allerede er det.

Julemanden på grønland
Det er her du findes den rigtige julemans hjemmeside, nemlig julemanden på Grønland, der er jo også dem der mener at julemanden skulle bo i Norge, Finland eller på Nordpolen, men som dansker ved vi jo bedre. På Julemandens hjemmeside, finder man en flot julekalender og så kan børnene sende deres ønskeseddel til julemanden direkte fra siden.
Link: santa-greenland.com

Gamle Danske Sange: Advent, jul og nytår
Hvis du står og mangler en af de mange sange som høre til julen, så er der god chance for at du kan finde den på denne side. Det er det eneste julehalløj der er på siden, men udvalget af julesange er til gengæld fint:
Link: http://www.ugle.dk/jul.html

Jul i Dannevang
Jul i Dannevang er en af de meget besøgte danske julesider. Her er finder man information om julen, julesange, juleklip og andre gode ting. Man kan dog godt trække lidt på smilebåndene over at finde en reklame for kondomer med teksten ”sommer flirt?”
Link: http://www.julidannevang.dk/

Jul i Kirker og hjem
Denne side er specielt orienteret om den kristne jul. Her kan man finde clipart, animationer, julesange, juleevangeliet, digte, eventyr og julekort og andet.
Link: http://www.jul.kirkerne.dk/

Julesiden
Her kan du for eksempel finde kravlenisser som er lige til at printe og klippe ud. Ellers kan man som de fleste andre steder finde et par julesange, juleopskrifter og lignende.
Link: http://www.julesiden.dk/

Julepostkort
Hvis man vil sende en internetbaseret julekort, kan man gøre dette fra HotStart.dk, her er der både statiske og animerede julekort. Og de glemsomme kan sende kortet allerede i dag og bede om at det først skal komme frem juleaften.
Link: til statiske julekort
Link: til animerede julekort

Radioaura
I hele December måned spiller radioaura ikke andet end julemusik, så uanset hvornår du har lyst at lytte til lidt julemusik, så kan du hoppe ind på radioaura.
Link: www.radioaura.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
1. marts 2017