Lækre madblogs

Vi har her fundet fire ganske forskellige madblogs, som er et besøg værd for alle der interesserer sig lidt for god og spændende mad. I disse fire madblogs finder du både viden om mad og tips til såvel sunde som de lidt mere syndige opskrifter.

Mad For Livet
Bag bloggen Mad for livet står Anette Harbech Olesen, som også har udgivet en række bøger om sund mad. Og netop sammenhængen mellem mad og dens betydning for helbredet, er hovedtemaet i denne madblog. Selvom bloggen indimellem også byder på nogle dejlige opskrifter og har sin egen sektion med sunde opskrifter, så finder du typisk indlæg som omhandler kost og dens relation til vores sundhed og velbefindende.
Link: Madforlivet.com

Twin food
Twin food bloggen skrives af tvillingerne Christina og Laura, som deler ud af deres opskrifter og interesse for spændende mad. Hovedtemaet i denne blog er fortrinsvis let og sund mad som ikke er for dyrt, men her er bestemt også inspiration til lækre men knap så sunde deserter og indimellem nogle mere avancerede retter.
Link: Twin-food.dk

Anne au Chocolat
Bloggen Anne au Chocolat handler om de lidt mere “syndige” retter, som deserter, snacks og andre lækkerier som oftest indeholder chokolade i en eller anden form. Bloggen opdateres af den selverklærede chocoholic Anne Moltke Hansen. Hvis du selv holder af chokolade, så er det bestemt en blog som er et besøg værd.
Link: Anneauchocolat.dk

The Food Club
Bag The Food Club finder du Ditte Ingemann som også har udgivet en række opskriftsbøger. Bloggen byder på et varieret udvalg af forskellige opskrifter som illustreres med flotte billeder, som nemt får din mund til at løbe i vand.
Link: http://www.thefoodclub.dk/

Kategori:
Tema
-
Tags:
livsstil
14. oktober 2017