Media Player Classic

Der findes flere forskellige alternativer til Windows egen indbyggede Media Player, og en af de bedre som tilmed er gratis er Media Player Classic.

Selvom Media Player Classic ligner en gammel Windows 98 udgave af Media Player, så har den ikke noget med Microsoft at gøre, og det er kun selve brugerfladen som kan betegnes som classic, for afspilningsmulighederne er helt moderne og kan klare de fleste video og audio formater.

Media Player Classic har måske ikke en speciel sexet brugerflade, men den er til gengæld nem at bruge og kræver ikke de store resourcer. Og så har den indbygget DVD afspiller og understøttelse af en lang række codecs, så man ikke skal ud og lede efter en masse plugins og codecs for at kunne afspille sine video klip eller DVD film.

Her er en liste over understøttede Video, Audio og billede formater:
WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV.

Programmet kan downloades i en Zip fil som man blot skal pakke ud, og så kan programmet startes direkte uden at man skal installere noget. Og har man en 64-bit version af Windows så findes der også en tilhørende 64-bit version af Media Player Classic.

Du kan downloade programmet her: mpc-hc.sourceforge.net/

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Windows
15. november 2016