Har selfiekulturen taget overhånd?

Selfies er den helt store trend, og i år har de fleste smartphone producenter også gjort ekstra meget ud af high-end mobilerne – for forbrugerne elsker selfies. Men er det hele ved at tage overhånd? Mange oplever efterhånden livet gennem et selfiekamera og fornylig kunne man i alverdens medier læse at der verden over er flere som dør i selfie-ulykker end af hajangreb.

Lige for tiden går videoen her under verden rundt. Det er fra en baseballkamp, hvor der bliver filmet indover tilskuerne som normalt ville huje og råbe og være helt opslugt af kampen, men det som her får opmærksomheden, er pigernes selfiekameraer. Det får kommentatorerne så lidt sjov ud af og videoen er på kort tid blevet delt i stor stil på nettet, måske fordi det er noget som mange kan genkende i sig selv.

Se den sjove video her:

 

For nylig blev der postet et billede på Twitter hvor en folkemængde oplever Pavens besøg gennem deres smartphonekameraer, kun en enkelt ældre dame er helt til stede i oplevelsen. Det sjove ved det tweet er at en af selfiepigerne i videoen her over, faktisk har retweetet billedet inden hun selv fik opmærksomhed for ikke helt at være til stede i den baseballkamp hun havde betalt for at være med til.

Se det originale tweet her under:

 

Og Steve Warne har jo ret, man behøver ikke dokumentere alt med sin smartphone, nogle gange skal man bare nyde øjeblikket og være tilstede.

 

 

Kategori:
Video
-
Tags:
15. november 2016