Smarte effekter på portrætfotos

PhotoFunia er en hjemmeside som gør det nemt at lave smarte effekter på portrætfotos. Siden er fyldt med features som kan placere dit ansigt i forskellige motiver eller omdanne det til noget der ligner kunst. Du kan for eksempel få dit ansigt vist på en kæmpe plakat i den indre by, eller placere dit hoved på supermands krop eller hvad med at placere dit portræt i et flot modemagasin.

Mulighederne på PhotoFunia.com er mange og effekterne er ret gode og overbevisende. Nogle effekter benytter ansigtsgenkendelse for at placere dit ansigt så perfekt som muligt, men for at få et godt resultat skal man først finde frem til det bedst passende foto, da det ikke er alle fotos som egner sig lige godt til disse effekter.

Hvis man bliver træt af at sætte sit ansigt på forskellige baggrunde, er det også muligt at erstatte tekst på billeder med ens egne ord. Man kan f.eks. skrive en tekst med kridt på asfalten eller skrive det i sandet på stranden.

På billedet i toppen af artiklen har jeg brugt model fotoet herunder. Det er meget nemt at arbejde med fordi det er taget på hvid baggrund, men det virker også fint med andre baggrunde.

foto-potraet

 

De samme billeder er også blevet brugt til at fremstille billedet her under:

foto-effekt-magasin

Og her er billedet blevet brugt til at fremstille det “håndtegnede” potræt foto som kan ses her under:

foto-effekt5

Siden er nem og ligetil at bruge, det sværeste er at finde et billeder som passer bedst muligt til den effekt man gerne vil bruge.

PhotoFunia findes også som en App til Android, iOS og Windows Phone, så det er muligt at lege med effekterne direkte fra din mobil.

Link: PhotoFunia.com

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android flot ios tips
15. november 2016