The Hunt for Gollum

Hvis du er vild med Ringenes Herre og The Hobbit film,  så kan denne uafhængige Ringenes Herre spin-off film måske være noget for dig. Filmen hedder The Hunt for Gullum, og er baseret på J. R. R. Tolkien fortællinger.

The Hunt for Gollum kan ikke ses i biograferne eller købes på DVD, den kan nemlig kun ses på nettet, til gengæld er det gratis at se filmen. The Hunt for Gollum er ikke en officiel Ringernes Herre film og den er ikke udgivet af Tolkien Enterprises. Filmens budget har heller ikke været specielt stort, det har ligget på omkring 25.000 kroner, men så har de 160 medvirkende skuespillere og crew heller ikke modtagen nogen betaling for deres deltagelse i filmen.

Filmen er alligevel rigtig godt lavet og på trods af at det er en fan film med et beskedent budget, vil det være synd at kalde det en amatørfilm, for den er faktisk både god og vellykket.

Eventyret finder sted sytten år efter Bilbo Baggins’s 111. fødselsdag, og lige før Frodo Sækker, forlader Shire. Gandalf frygter, at Gollum kan afsløre oplysninger om Ringen til Lord Sauron, og sender derfor Aragorn ud for at finde Gollum.

Se den fulde udgave af The Hunt for Gullum her:

Kategori:
Video
-
Tags:
kortfilm
15. november 2016