Tre små kortfilm som er et kig værd

Hvis du lige nu, eller en af de kommende sommerdage sidder og mangler lidt god underholdning, så får du her tre gode kortfilm som er et kig værd.

Det sorte hul

Den første af ældre dato og er blevet delt meget på nettet, så det er muligt du allerede har set den. Den handler om en mand som arbejder på et kontor sent om aftenen, og pludselig gør han en usædvanlig opdagelse – et stykke papir fra kopimaskinen indeholder et sort hul, som ser ud til at give nogle helt specielle muligheder. Uheldigvis giver det bagslag da hans instinkt er at udnytte det sorte hul uden moral og for egen vindings skyld.

 

Post It

Post It, er en sød lille kortfilm, som handler om Elroy som bare ønsker at være i fred, men Clara som er den nysgerrige type, får ham åbnet op. Og en ellers trist dag bliver til en god dag.

 

God eller ond

Den sidste film er en tegnefilm, som handler om en god demon som appellerer sin dom om at tilbringe evigheden i helvede. Han er nu lige uden for himlens porte, men knap så god engel gør det svært for ham. Den gode demon får dog mulighed for at vise sit sande jeg, og det sammen gør englen.

Kategori:
Video
-
Tags:
kortfilm underholdning
15. november 2016