TV.com – Alt du vil vide om din yndlingsserie

Hvis du har en eller flere tv-serier som du følger med i, så er hjemmesiden TV.com, måske noget for dig. Det er en god og omfattende side med information, forums og nyheder om praktisk taget alle amerikansk producerede serier. Udover de amerikanske serier kan man finde serier fra andre engelsksprogede lande som England, Canada, Australien og Irland.

Der er rigtig meget information om de forskellige serier hos TV.com, man kan få en hurtig gennemgang om hvad serien handler om og hvem der spiller med. Men man kan også gå i dybden med de forskellige episoder, læse nyheder om serien, se video og billeder, læse anmeldelser og meget mere.

TV.com henvender sig især til serie-fans som ikke har nok i af følge med i de enkelte afsnit. De fleste serier har små communities, hvor man blandt andet kan diskutere forskellige emner om serien med andre fans.

De amerikanske serier er som bekendt noget bagefter her hjemme både i TV og hvis man følger med på Netflix eller andre streaming tjenester, og det gør at man på forhånd kan orientere sig om nye kommende serier, og få et indtryk af om det er noget der måske er værd at følge med i.

Link: TV.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
underholdning
15. november 2016