Fem fede YouTube kanaler

YouTube er meget mere end blot et site hvor man kan finde små sjove og underlige videoklip. Der er nemlig også en række specialiserede YouTube kanaler, hvor flere professionelle medier udgiver en del af deres videoklip.

Herunder kan du se fem af de bedre YouTube kanaler:

TopGear
Hvis du har bare en smule interesse for biler, så har du sikkert også set TopGear. På TopGear kanalen kan du finde en masse populære klip fra udsendelserne som består af en blanding af bil anmeldelser, interviews og god underholdning.
Link: www.youtube.com/user/Topgear

The Onion
Her får du en nyhedskanal der er noget anderledes end de fleste. Indholdet er nemlig sort satirisk humor, der præsenteres på samme måde som en klassisk amerikansk nyhedskanal. Indholdet er skøre nyhedshistorier, politiske parodier og andet sjov.
Link: www.youtube.com/user/theonion

Smosh
Denne kanal startede faktisk som en almindelig amatørkanal med et par fyre i starten af 20erne. I dag er det en af de mest populære kanaler på YouTube, og det med god grund for her får du kvalitets humor som specielt henvender sig til den lidt yngre målgruppe.
Link: www.youtube.com/user/smosh

Monty Python
Er man ikke så meget til den humor som Smosh tilbyder, så kan man faktisk også se noget fra den bedste kommercielle skuffe, nemlig Monty Python. Ja faktisk har man kunnet finde Monty Python klip på YouTube siden YouTube’s begyndelse, men de har ikke været lovlige – det er videoerne på denne kanal for i stedet for at sagsøge en masse, startede Monty Python deres egen YouTube kanal for at få andel i nogle af indtægterne den vej.
Link: www.youtube.com/MontyPython

Discovery Channel
Som du nok havde gættet så tilbyder denne kanal nogle af de bedste videoer fra Discovery Channel. Dette er også en officiel kanal og der er alt muligt blandet indhold fra TV kanalen af samme navn.
Link: www.youtube.com/discoverychannel

Kategori:
Tema
-
Tags:
underholdning
15. november 2016